CUM LUCRAM?

Stabileste o intalnire cu designerul nostru. Nu uita sa aduci cu tine schita camerei cu dimensiunile.

01

Planificare

In urma discutiilor cu designerul acesta va intelege mai bine cerintele tale individuale pentru spatiul in discutie, functionalitatea camerei, lista de obiecte strict necesare si bugetul aproximativ alocat acestei schimbari. Finisajele si culorile vor fi discutate tot atunci ele fiind necesare pentru procesul de realizare a designului si costurile aferente.
02

Proiectare 3D

Pentru realizarea unui design de mobilier personalizat si a unui proiect 3D exista o taxa. In conditiile in care proiectul se finalizeaza tot cu noi, va constitui prima parte din avansul pentru comanda ta.
03

Evaluare

Revino la Showroom pentru a vedea proiectul 3D al mobilierului tau personalizat, care se incadreaza in buget si care corespunde standardelor tale de calitate.
04

Masurare

Stabileste o intalnire pentru ca unul din proiectantii PROIF sa vina la tine acasa pentru a efectua masuratori precise si sa discute la fata locului cerintele tale.
05

Transport si montaj

Confirma lucrarea si asteapta la tine acasa personalul specializat care transporta si monteaza mobilierul si eventual electrocasnicele achizitionate de la noi sau de la orice alt furnizor.
TOP