DESPRE NOI

Proif dezvolta proiecte de mobilier personalizat atat pentru casa, cat si pentru compania ta.

Oferim servicii complete de design interior de mobilier, productie si montaj la cele mai inalte standarde de calitate, incluzand consultanta si proiectare 3D.

Obiectivul nostru este satisfacerea clientului la un nivel inalt prin oferirea combinatiilor optime de pret si calitate a produselor si serviciilor comandate. De asemenea, avand o experienta vasta in acest domeniu, avem solutia cea mai potrivita pentru locuinta dumneavoastra.

Este cunoscut faptul ca in prezent oamenii doresc o locuinta originala, care sa le reprezinte personalitatea, caracterul. Asfel, fiecare are o anumita viziune asupra culorilor, asupra obiectelor necesare locuintei pentru a avea un mediu favorabil in care sa-si desfasoare activitatile zilnice. Nu ezitati sa cereti o parere autorizata inainte de a incepe o lucrare de reamenajare si decorare a spatiilor pe care le doriti modificate.

Noi facem mobila zilnic, cunoastem cele mai bune materiale si accesorii. Suntem la curent cu ce e nou, practic si garantat.

Ne face placere si consideram ca e de datoria noastra sa va impartasim din aceasta experienta.

Cuvantul nostru de ordine este calitatea. Specialitatea noastra este mobilierul unicat, la comanda care va ofera libertatea neingradita de alegere a materialelor, finisajelor, culorilor si formelor. Va oferim nu doar mobila, ci si proiectarea profesionala care pemite vizualizarea tridimensionala a elementelor de mobilier, confera o deosebita flexibilitate operatiunii, precum si posibilitatea de a realiza si alege dintre cateva versiuni diferite. Acest sistem deosebit de prietenos permite o mai rapida integrare a cerintelor, dorintelor si exigentelor dumneavoastra in proiect astfel incat acesta sa va reflecte intr-adevar gusturile, dorintele si personalitatea.

TOP